Förrätter - Varmrätter - Efterrätter

 

Förrätter:

  • Kräftstjärtscocktail med rhode islandssås, kuvertbröd
    65kr
  • Parmaskinka med honungsmelon och balsamico
    70kr
  • Skagenfylld tunnbrödskorg toppad med stenbitsrom
    75kr
  • Mozzarella caprese med basilikaolja
    80kr
  • Cognacgravad lammfilé med lingoncoulis
    80kr

 

 

Varmrätter:

  • Bouillabaisse med aioli och krutonger
    150 kr
  • Pestobakad lax med vitvinsås och pressad potatis
    150 kr
  • Lardostekt majskyckling med skogssvampsrisotto och dragon demi glace
    160 kr
  • Gorgonzolaspäckad fläskfilé med prosciutto, parmesansky och potatisgratäng
    170 kr
  • Helstekt oxfilé med grönpepparsås, tomat, löksallad och potatisgratäng
    195 kr

 

 

Efterrätter:

  • Petite four
    25 kr
  • Vaniljpannacotta
    50 kr
  • Chokladtårta med mascarpone
    70 kr
  • Cheesecake med halloncoulis
    75 kr
  • Ostbricka (gorgonzola, brie, chevre, tallegio) med druvor, kex och fikonmarmelad
    95 kr